Knightonline Yeni Koxp %100 Bedava Video Oyun Program Film İndir - Ödev indir Resim Galerisi - Komik Youtube Video - Temalar - Oyun - Program İndir - Eylem - Msn Program - Resim Galerisi - Download - Aşk&Sevgi - Sohbet - Geyik - Eğlence - Komik Resimler - Videolar - Sanatçılar - Şarkı Sözleri - Online Oyunlar - Oyun indir - Film - Resim Arşivi

Tam Versiyon: aşk
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aşka inanırmısınız?
ewet ben ınanırım ve asıgım
Evet İnanırım...Fakat Bi Yerde de Bitiyo Yerine Sevgi Kalıyo... Sevgide Ayrı Bişi Zaten...Smile
Bu aşk denen şey sadece biribirini sevenlerin arasında yaşansa güzel.Ama bazen şerefsizler çıkıo aradan.O zmanda insanın inanası gelmio.Fakat ne olursa olsun aşk diye birşey var hala.
aska inanirim ama ask gercek olunca asktir bence Smile ve bana aski yasatan birisi var iyikide var Smile
ben sevgiye inanırım....

konu anketçe bölümüne taşınmıştır...
aşk sevgi ...ayırt edemiyorum ben bunları aşığım desem yalan olur seviyorum desem yalan olur ikiside aynı kapıya çıkıyo...
aşk mükemmel bişey inanılmaz bişey kelimelerle asla ifade edilmiyo yetersiz kalıyo herşey ama önemli olan yerini sevgiye bırakması umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız Rabbime şükürler olsun Güncem bana bu duyguyu tattırdı aşık olmak sana birinin aşık olması çok güselShySmile
aşıksan vur saza şoförsen bas gaza Tongue
inanmam mı banada yaşatan biri war Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL