Knightonline Yeni Koxp %100 Bedava Video Oyun Program Film İndir - Ödev indir Resim Galerisi - Komik Youtube Video - Temalar - Oyun - Program İndir - Eylem - Msn Program - Resim Galerisi - Download - Aşk&Sevgi - Sohbet - Geyik - Eğlence - Komik Resimler - Videolar - Sanatçılar - Şarkı Sözleri - Online Oyunlar - Oyun indir - Film - Resim Arşivi

Tam Versiyon: Tsunami Nasıl Oluşur :P :P
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
wowwwww süpermişBig Grin Big Grin Big Grin Big Grin
yanlız bu adam intihar ediyo kesin göbeği patlar bununTongue
saol hayatım paylaşım için
Böyle nere atlıyo yaa Big Grin Pişer valla yazın az pişmedik dalmayı örencez diye Tongue Rica ederim canım.
Hilal de bikere yapmıştı kaç gün karnı acımıştıBig Grin Big Grin
seninde kıvranmaların bundandı yani çok acı çekmiştin yazınSad Sad
Big Grin Yok ya bundan deildi yanmakdan kıvranıyodum ben canım. Dikkat etmek lazım pat diye atlarsan pişersin valla Big Grin
kesinlikle pişersin yanarkende krem kullancaksın neyse bu sene acı çekmezsin ben sana zorla krem sürerimBig Grin
Smile Kurban olayım sana inşallah yavrum hele bi gidelimde zten hiç sevmem güneşlenmeyi aslında benBig Grin giderim denize denizde yüzerim 10-15 dakka sonra dönerim. İşte burda deniz eve uzak oldugundan akşama kadar bekliyoruz deniz kenarında aslında ben çok sıkılıyorum. Yazları filan denize sıfır otellerdeydik ya. Giderdim 10 dakka yüzer geri dönerdim. Deniz kültürüm çok zayıf benim ya Big Grin
bende sana kurban olayım canm benm inşallah gitcezSmile
bende en çok güneşlenmeyi severim yüzmeyi pek sevmemBig Grin
o kadar insan bu adam yüzünemi öldü vay şerefsiz Big Grin Big Grin Big Grin
bu adam yüzemez bacağına 40 kilo bağlamış gibi olurTongue
Referans URL