12-12-2007, 00:15: AM
Arkadaşlar ben Kimse Yokmu Derneğine üyeyim bir insanın gülümsemesi için çalışıyoruz hepimiz.Sizlerde bişeyler yapın sadece yardımlar maddi olarak yapılmaz.Biliyosunuz bayram geldi insanlar bugünde mutlu olmalı gülümsemeli belkide yapabileceğiniz ufacık bir şey bi insanın gülümsemesine neden olacak ve siz yatağınıza yattığınızda "ben bugün gerçekten iyi birşey yaptım" diyebileceksiniz.Aslında yardımlar başkalarından çok kendimiz için yapılır vicdanımızın rahatlığı için vicdanınız için başkaları için küçük bir yüreğin gözünde bir ışık olmak için bişeyler yapalım.Elinizden ne geliyosa biyerlerden başlayalım emin olun herkesin yapabileceği bişey vardır.Ben size bu derneğin linkini veriyorum üye olun sonrası mutlaka gelir.Bilgisayarda program,oyun,arkadaş arayacağımıza arama motoruna başka insanlar içinde yapabileceğimiz bişey varmı yazısında yazalım mutlaka sizin imkanlarınız doğrultusunda bişeyler çıkacaltır.Bugün rahat huzurlu olabilirsiniz ama ya yarın muhtaç olan siz olursanız kapınız çalınsa diye bekleyen sizler olursanız.Bi bayram günü sadece bi huzur evine yada kimsesiz yurduna gitmeniz bi kaç tane çiçek götürmeniz bikaç saatinizi ayırmanız sizden bişey kaybettirmez ama başkalarına çok şey kazandırır.Neyse arkadaşlar çok fazla zamanınızı aldım sadece istediğim şu kendimizden başkaları içinde bişeyler yapalım emin olun kendimize çok şey yapmış olacağız.Burdan biçok kişinin bişeyler yapacağından eminim.
Şimdiden katılan ve beni azda olsa anlayan herkese teşekkür ederim.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayıt OLun...

Şimdiden katılan ve beni azda olsa anlayan herkese teşekkür ederim.
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayıt OLun...