Knightonline Yeni Koxp %100 Bedava Video Oyun Program Film İndir - Ödev indir Resim Galerisi - Komik Youtube Video - Temalar - Oyun - Program İndir - Eylem - Msn Program - Resim Galerisi - Download - Aşk&Sevgi - Sohbet - Geyik - Eğlence - Komik Resimler - Videolar - Sanatçılar - Şarkı Sözleri - Online Oyunlar - Oyun indir - Film - Resim Arşivi

Tam Versiyon: Arkadaşlar Bu Konuyu Okumadan Foruma Mesaj Atmayınız...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar kimse üstü alınmasın lütfen. Forumdaki konular boş mesajlarla doldu forum sadece flood dolu , eskisi gibi bir bilgi platformu oluduğundan ciddi şüphelerim var.
Bundan sonra mesajlarda sadece ; teşekkürler , ellerine sağlık, eyvallah, saolsın, güzel paylaşım, emeğine sağlık gibi mesajlar atmak yasaktır. Hoşunuza giden bir konuya yorum yazabilirsiniz ama sadece bunları kullanmak yasakdır. Eğer konu hoşunuza gittiyse konuyu atanın mesajının altında TEŞEKKÜR butonu var sadece onu kullanın ona bir kere tıklamanız yeterlidir. Mesajınız içinde bu kelimeler olmıycak demiyorum sadece bunları yalnız başına kullanmıyalım diyorum. Kimse üstüne alınmasın lütfen daha temiz ve daha güzel bir forum için alınmış bir karardır buna uyacağınızdan eminim şimdiden hassasiyetinizden dolayı teşekkürler..

Not : O tür mesajlar silinecekdir.
ewet arkadaslar blood arkadasıma kesınlıkle katılıyorum suan kadar kımseye ben bısı demedım sızın ıyı nıyetınızı suıstımal etmek ıstemedık , bılıyorum o mesajları yazarken art nıyet aramadık ama gercekden forum forumdan ayrı herseye benzıyor en kısa zamanda bu durumu duzeltecegım kımse bıze kızmasın gucenmesın
şunu da eklemek ıstıyorum suan kı rutbeler komple degısekcekdır, arkadaslar yenı rutbelerde yapılacak toplantıdan sonra verılecektır. forumu duzene cekdıkden sonra herkese gereklı bılgı verılecektır.
bende cok yapıyorum bunu haklısın kanka yapmamak lazım foruma bişey katmıyo bu mesajlar...

yalnız forum oyunlarında kısa cevaplar kullanıyoruz onlarla ilgili değil sanırım hadi öptüm mucks Smile
saolun uyarı için
arkadaşlar babam bana rotvaydır köpeği alacak yannız diyolar ki rotvaydır köpeği kazalarda ve depremlerde saldırıyo diyolar doğru mu???
iyide leidi ne yeri burası ne de başka bişeysi..konuyu bağlamıssın
ewet blood eski tadı tuzu hiçbişeyi kalmamıs sitedin nerden nereye geldi..giren kaçıyo bu flood lar yüzünden...
Referans URL