Knightonline Yeni Koxp %100 Bedava Video Oyun Program Film İndir - Ödev indir Resim Galerisi - Komik Youtube Video - Temalar - Oyun - Program İndir - Eylem - Msn Program - Resim Galerisi - Download - Aşk&Sevgi - Sohbet - Geyik - Eğlence - Komik Resimler - Videolar - Sanatçılar - Şarkı Sözleri - Online Oyunlar - Oyun indir - Film - Resim Arşivi

Tam Versiyon: Cep telefonunda eskiden oynadığın atari oyunlarını oyna
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar eskiden ataride oynadığınız oyunları cep telefonunuzda oynamak istermisiniz.Cevabınız evetse VNes(nintendo emulator) size bu imkanı sağlıyor.

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayıt OLun...

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayıt OLun...

Yapacağımız tek şey bu ufak boyutlu programımızı telefonumuza kurmak.İndirdiğiniz oyunları telefonunuza attıktan sonra vnes emülatörünü açarak oyunu seçin ve oynamaya başlayın.Kaldığınız yerden devam etmek için de savelemeyi unutmayın.Hepinize kolay gelsin..

Sizler için birkaç VNes oyunu ekledim...

SUPER MARIO

------------------------------------------------------------------------

SNOW BROS

MORTAL COMBAT

STREET FIGHTER

CAPTAIN TUSUBASA

Konuya duyulan ilgiye göre oyunlar artacaktır...
saolasın paylaşım işin erman Tongue benim tel almıo ama nesse Big Grin
Çok Saol Ya Ensevdiğim Çizgi Filmlerin Oyunlarını Atmışsın... Smile:)
haha Big Grin iyi işte oynarsın ne güzel Tongue
ilgi yok sanırsam bu tür konulara
erman benim telede atalım Tongue ararla bişiler...
oyunları yükledim calısıo ama malesef program demo satın al diyo cok üzüldüm ya...
SymbianOS9.1

BURDAN İNDİR KARDEŞİM CRACKLİDİR.....
kusura bakma bunlar bozuk
bilader ......
Referans URL