Knightonline Yeni Koxp %100 Bedava Video Oyun Program Film İndir - Ödev indir Resim Galerisi - Komik Youtube Video - Temalar - Oyun - Program İndir - Eylem - Msn Program - Resim Galerisi - Download - Aşk&Sevgi - Sohbet - Geyik - Eğlence - Komik Resimler - Videolar - Sanatçılar - Şarkı Sözleri - Online Oyunlar - Oyun indir - Film - Resim Arşivi

Tam Versiyon: Günün Sözünü Yayınlıyalım...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar 3er gün süreyle istediğiniz sözleri anasayfada Günün Sözü olarak yayınlıyoruz. İstediğiniz sözü buraya yazın sırayla herkezin sözleri üçer gün aralıklarla nickleriyle birlikde anasayfada kayan yazı şeklinde yayınlancakdır.

Teşekkürler..
Saol Blood, Güzel Bi Paylaşım Olcak Açıkcası...
saolasın günce valla güzel bi düşünce sevdimBig Grin
faydasız sevdigim gayrı nedense ah kaçan fırsatlar bir geri dönse kaç kere demeye niyetlendimde seni seviyorum diyemdimki .bu soz de benden
Hakketen Süper Bi Söz beğendim... bLOOd Bunu Koyarmısın Tabi Sen Bilirsinde, Ben Fikrimi Söyledim Sadece.. Smile:) Ahh Ahh...
İLk söz benden geldi =>> Bir papa öldü hristiyan oldunuz.. Bir hrant öldü ermeni oldunuz. 2 GÜNDE 15
ŞEHİT VERDİK HANGİNİZ TÜRK OLDUNUZ.!!!

Sonra senin sözü ekliycem portakal ciceği
Harbiden İğneleyici Bir Söz, Ellerine Sağlık Blood...
güzel söz kanka yakışır sanaBig Grin:D

portakal cicegi Yazan:
faydasız sevdigim gayrı nedense ah kaçan fırsatlar bir geri dönse kaç kere demeye niyetlendimde seni seviyorum diyemdimki .bu soz de benden

Bu söz 3 gün olarak günün sözü yapılcakdır.. Sıradakini bekliyorum arkadaşlar.

kahrolsun pkk yazalım kankaBig Grin:D
Sayfa: 1 2
Referans URL